Säärystimet käsintehty

Villasäärystimet

Villasäärystimet on neulottu käsin Kirkkonummen Veikkolassa lähellä kasvaneen 100 % lampaanvillasta. Suomalainen villa on ekologista, kestävää ja ihana päällä.

Villasäärystimien värit

Villasäärystimet on tehty värjäämättömästä langasta. Kynsikkäiden värit ovat lampaan omista väreistä. Kuvassa luonnonvalkoiset villasäärystimet. Teen tilauksesta myös muun värisiä villasäärystimiä, mm harmaita ja rusteita.

Monikäyttöiset villasäärystimet

Villasäärystimet ovat ihanan lämpimät! Villasäärystimet pitävät sääresi lämpimänä ulkoillessa, hiihtäessä, luistellessa, pyöräillessä, sienestäessä jne.

Villasäärystimien koko

Villasäärystimet ovat yhtä kokoa ja sopivat joustavuutensa takia monelle, joiden pohkeiden paksuin kohta on enintään 38 cm. Villasäärystimet ovat 31 cm pitkät ja voit pitää niitä suorana ja pitkänä, tai rutussa nilkassa kuten kuvassa.

Villan hoito

Villa hoitaa itse itseään ja puhdistukseksi riittää usein pelkkä tuuletus raikkaassa ulkoilmassa. Voit myös pakastaa villasäärystimet tiiviissä pussissa muutaman tunnin ajaksi. Jos säärystimet on pestävä, pese ne hellästi käsin miedossa pesuaineliuoksessa. Kuivaa villa-asuste aina tasona froteepyyhkeen päällä.

Villasäärystiet ovat jäljitettävissä 100 % tilalle saakka.


Käsintehdyt villasäärystimet suomalaisesta lampaanvillasta. 

Säärystimet 

49,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua