Tilaus- ja toimitusehdot


Tuotteen tilaaminen ja lähettäminen

Verkkokaupasta tilatessa maksutapa on PayPal tai käteismaksu (debit / credit-kortti) tuotetta noudettaessa.
Toimitamme tilauksia tällä hetkellä vain Suomeen ja 15 vuotta täyttäneille.

Postitamme tilauksia arkipäivisin. Toimitamme tilaukset lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen, tai pakettiautomaattiin.
Tuotteiden toimitusaika on yleensä 3-5 päivää. Toimituskuluun vaikuttaa tuotteen paino.

Jos tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, ilmoita tästä viipymättä, viimeistään 14 vuorokauden kuluessa sähköpostitse osoitteeseen hanna@hannashandmade.com. Jos pakkaus on vioittunut toimituksessa, ilmoita siitä viipymättä toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Vaihto-ja palautusoikeudet

Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Sinulla on asiakkaana oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilaamasi tuotteet. Palautettavien tai vaihdettavien tuotteiden tulee olla myyntikunnossa ja alkuperäisessä pakkauksessa. 
Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, lue ohjeet alta. Liitä mukaan nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sekä tilinumerosi mahdollista rahanpalautusta varten. Jos vaihdat tuotteen toiseen edullisempaan tuotteeseen, palautamme sinulle rahaa.

Palautuksien ja vaihtojen ohjeet


  • Tuotteiden vaihtaminen ja palautus on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen saapumisesta
  • Ilmoita tuotteen vaihtamisesta tai palautuksesta sähköpostitse: hanna@hannashandmade.com. Saat sähköpostitse palautusosoitteen. Ilmoita samalla miksi haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen.
  • Pakkaa vaihdettava tai palautettava tuote hyvin
  • Postita vaihdettava tai palautettava tuote sähköpostitse saamaasi osoitteeseen
  • Liitä palautukseen nimesi, tarkat yhteystietosi sekä tilinumerosi
  • Jos vaihdat tuotteen, liitä mukaan tarkat tiedot, mihin haluat vaihtaa tuotteen 
  • Jos vaihdosta tai palautuksesta syntyy maksupalautusta, liitä mukaan kansainvälisessä muodossa  tilinumerosi, mihin haluat palautuksen

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimittamista voit peruuttaa tilauksesi ilmoittamalla siitä sähköpostitse hanna@hannashandmade.com.

Meillä on lakisääteinen virhevastuu myydystä tuotteista. Reklamaatioissa ota yhteyttä puhelimitse 040 756 1440 tai sähköpostitse hanna@hannashandmade.com. Sinulla on kuluttajana oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet Kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. 

Huomioithan, että kaikki Hanna´` s Handmade tuotteet ovat käsintehtyjä ja asusteet ovat omia yksilöitä, joissa kädenjälki näkyy.