Hanna´s Handmade

Villaisia tarinoita

Käsintehdyn villa-asusteen hoito

Ajattomat Hanna´´ s Handmade -villa-asusteet on käsintehty Kirkkonummen Veikkolassa. Hyvällä huolenpidolla ne kestävät sukupolvelta toiselle. Tässä artikkelissa kerron sinulle vinkkejä ja palveluista, kuinka voit huoltaa villa-asusteitasi.

Tuuleta tai pakasta villa-asuste

Hanna´ s Handmade -villa-asusteet on tehty käsin suomalaisesta villasta. Suomalainen villa on kestävää ja luonnonmukaista. Villa hoitaa itse itseään ja hylkii likaa. Sen huolloksi riittää usein pelkkä tuuletus raikkaassa ilmassa. Jos tuuletus ei riitä voit pakastaa asusteen tiiviissä muovipussissa parin tunnin ajan.

Villan käsinpesu

Jos villa-asusteessasi on tahroja tai se on muuten likaantunut, pese villa-asusteesi hellästi käsin purskutellen +30 asteisessa miedossa pesuaineliuoksessa, huuhtele ja puristele varovasti suurin vesi pois. Kuivaa villa-asuste aina tasona esimerkiksi froteepyyhkeen päällä.

Villa-asusteen korjaus

Voit myös toimittaa Hanna´ s Handmade -asusteesi pestäväksi Hannalle. 

Jos Hanna´ s Handmade -villa-asusteesi on rikkoutunut, on villa-asusteet on useimmissa tapauksissa mahdollista korjata. Hannalla on korjauspalvelu, jos haluat toimittaa Hanna´ s Handmade -villa-asusteesi korjattavaksi. 

Villan kierrätys

Kun Hanna´ s Handmade -villa-asusteesi on käyttöikänsä päässä tai siitä on tullut sinulle tarpeeton, voit lähettää sen Hannalle kierrätettäväksi. Annan sinulle kiitokseksi 20 prosentin alennukseen oikeuttavan etukoodin uuden normaalihintaisen Hanna´ s Handmade -villa-asusteen hankintaan. Etukoodi on voimassa yhden vuoden sen päiväyksestä. Korjaus- ja käyttökelpoiset villa-asusteet kunnostan Second hand-myyntiin. Villa-asusteet säilyttävät hyvin arvonsa ja ne ovat haluttuja myös erilaisissa second hand -kaupoissa.

Kompostoi

Mikäli villa-asusteesi ei ole enää korjattavissa ja kierrätettävissä, voit kompostoida sen. Villa on puhdas luonnontuote, eikä siitä jää mitään haitallista maahan. Suomessa ei käytetä rutiininomaisesti lampaan villaan ruiskutettavia loisten torjunta-aineita, jotka ovat ympäristölle haitallisia. Hanna´ s Handmade -merkki asusteessa ei maadu, vaan sen voi hävittää sekajätteenä. 

Lampaita-kesäisellä-laitumella
Lampaita-kesäisellä-laitumella

Eri lammasrotuja Hanna´ s Handmade -asusteissa

Tähän kirjoitan myöhemmin esittelyn lammasroduista, joiden villaa käytän Hanna´ s Handmade -asusteissa.